Sida:1 2 3 


Burger

Bokad: Nej
Född: 08/04/2013 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Burger hittades i Huddinge då han började besöka en familjs trädgård sporadiskt. Sedan började han komma på besök oftare och oftare, hängde sig kvar under deras sommarmöbler och familjen började söka en ägare men utan lycka. Under tiden så kom han bra överens med deras andra katter och barnen, men sedan började han halta något och familjen kände att han behövde få hjälp och ett eget hem. Väl hos oss visade sig hältan vara lindrig och tillfällig. Burger är en kelig liten krabat men något försynt och blir osäker vid hastiga rörelser. Ibland kommer det ett kärleksnafs också om det blir alldeles för mysigt. Burger söker därför dig som kan ge honom trygghet, kärlek och lugn.
Hälsa: u/a


Missandei

Bokad: Nej
Född: 01/05/2017 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Missandei är i dagsläget en tillbakadragen individ som ännu inte vågat öppna upp sig hos oss. Men med tid & tålamod kommer även hon öppna upp sig och visa oss mer av vem hon egentligen är. Missandei är en i ett gäng på 9 katter som kommer från ett område söder om Stockholm. De hade alla sökt sig till en gård där ett äldre par bodde och de hade börjat öka i antal. Paret skulle dock flytta och kunde inte fortsätta se efter katterna och vände sig därför till oss för hjälp. Våra infångare var därför snabbt på plats och för att hjälpa dem in till oss.
Hälsa: FORL - så saknar lite tänder


Gendry

Bokad: Nej
Född: 01/05/2016 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Gendry är en försiktig kille från ett gäng på 9 katter som kommer från ett område söder om Stockholm. De hade alla sökt sig till en gård där ett äldre par bodde och de hade börjat öka i antal. Paret skulle dock flytta och kunde inte fortsätta se efter katterna och vände sig därför till oss för hjälp. Våra infångare var därför snabbt på plats och för att hjälpa dem in till oss.
Hälsa: u/a


Dana

Bokad: Nej
Född: 06/05/2017 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Dana är en i ett gäng på 9 katter som kommer från ett område söder om Stockholm. De hade alla sökt sig till en gård där ett äldre par bodde och de hade börjat öka i antal. Paret skulle dock flytta och kunde inte fortsätta se efter katterna och vände sig därför till oss för hjälp. Våra infångare var därför snabbt på plats och för att hjälpa dem in till oss. Dana har hittills verkat försiktig men ändå nyfiken och kommer med lite tid och kärlek bli en kärleksfull familjemedlem.
Hälsa:


Sibelia

Bokad: Ja
Född: 06/05/2018 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Sibelia är en försiktig men nyfiken tjej från ett gäng på 9 katter som kommer från ett område söder om Stockholm. De hade alla sökt sig till en gård där ett äldre par bodde och de hade börjat öka i antal. Paret skulle dock flytta och kunde inte fortsätta se efter katterna och vände sig därför till oss för hjälp. Våra infångare var därför snabbt på plats och för att hjälpa dem in till oss.
Hälsa: u/a


Schubert

Bokad: Ja
Född: 06/05/2017 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Schubert är en cool men också busig herre som trivs väldigt bra tillsammans med andra katter. Han har gjort snabba framsteg hos oss och vågar komma fram, men han håller fortfarande distans till en början. I ett kärleksfullt hem med minst en kattkompis så kommer han bli en härlig familjemedlem. Schubert är en i ett gäng på 9 katter som kommer från ett område söder om Stockholm. De hade alla sökt sig till en gård där ett äldre par bodde och de hade börjat öka i antal. Paret skulle dock flytta och kunde inte fortsätta se efter katterna och vände sig därför till oss för hjälp. Våra infångare var därför snabbt på plats och för att hjälpa dem in till oss.
Hälsa: u/a


Chopin

Bokad: Ja
Född: 01/05/2017 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Chopin är en försiktig kille i ett gäng på 9 katter som kommer från ett område söder om Stockholm. De hade alla sökt sig till en gård där ett äldre par bodde och de hade börjat öka i antal. Paret skulle dock flytta och kunde inte fortsätta se efter katterna och vände sig därför till oss för hjälp. Våra infångare var därför snabbt på plats och för att hjälpa dem in till oss.
Hälsa:


Grabben

Bokad: Nej
Född: 10/06/2018 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: a.Buset
Bakgrund: Grabben kommer med sina syskon och kompisar från Tomelilla i Skåne. Där bodde de på en gård där det blivit för många katter. Grabben söker nu dig som kan ge honom trygghet, kärlek och äventyr. Grabben har en del hälsoproblem som gör att han måste få komma till ett lugnt hem med specifika restriktioner gällande hans hälsa. Känner du att du kan ge honom detta nya hem så kommer han bli en rolig livskamrat som bjuder till många skratt då han är en livlig kille under sin försiktiga yta.
Hälsa: Virussjukdom


Dani

Bokad: Nej
Född: 02/05/2015 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Dani kom in till oss tillsammans med sin son Jon efter de blev infångade från en kattkoloni norr om Stockholm. Dani förtjänar ett lugnt och tryggt för-alltid-hem där hon kan få tid och landa i sig själv och sin omgivning.
Hälsa: u/a


Jon

Bokad: Nej
Född: 02/07/2018 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Jon kom in till oss tillsammans med sin mamma Dani efter de blev infångade från en kattkoloni norr om Stockholm. Jon är en väldigt skygg kille som kommer behöva mycket tid & tålamod från människorna i hans framtida för-alltid-hem då han i dagsläget tycker att människor är ganska läskiga. I rätt hem kommer dock även han att inse att vi kan vara rätt bra också!
Hälsa: u/a

Sida:1 2 3 

Katterna uppdaterades 19/06/2019 04:31:54...