Sida:


Muse

Bokad: Nej
Född: 10/07/2018 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Muse kommer med sina syskon och kompisar från Tomelilla i Skåne. Där bodde de på en gård där det blivit för många katter. Muse är en nyfiken kisse som älskar gos. Muse söker nu dig som kan ge honom trygghet, kärlek och äventyr.
Hälsa: u/a


Helgy

Bokad: Nej
Född: 01/12/2016 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Helgy är en charmig kisse som är mycket van vid andra katter, då hon kommer från ett hem med ca 170 katter. Katterna är vana vid människor då dom fått en del gos, även om situationen tillslut gick överstyr. Nu söker dom alla kärleksfulla hem som de kan hitta trygghet i där de får massor av gos och bus.
Hälsa: Mycket känslig mage


Torino

Bokad: Nej
Född: 01/12/2013 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: d.Fräset
Bakgrund: Torino är en snäll men försiktig kisse som behöver tålamod. Han är mycket van vid andra katter, då han kommer från ett hem med ca 170 katter. Katterna är vana vid människor då dom fått en del gos, även om situationen tillslut gick överstyr. Nu söker dom alla kärleksfulla hem som de kan hitta trygghet i där de får massor av gos och bus.
Hälsa: Saknar en del tänder


Eco

Bokad: Nej
Född: 01/01/2018 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: b.Jamet
Bakgrund: Eco har hållit till i Tensta och dök upp på ett ställe där katter brukar bli matade. Hon observerades ute en tid innan hon lyckades fångas in. Lilla Eco är därför inte alls van vid människor och tänker förundrat över vilka varelser vi kan vara och vad vi vill henne. Hon söker nu lyckan hos den som kan ge henne tålamod och ett kärleksfullt hem.
Hälsa: u/a

Sida:

Katterna uppdaterades 23/03/2019 04:35:37...