Sida:


Tooth

Bokad: Nej
Född: 01/10/2014 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Tooth kommer från ett område i Sollentuna, där han hittats med ett 50-tal andra katter i olika åldrar. Sollentunakatterna har levt i åratal ute bland gammalt fallfärdigt bråte och skräp. En smutsig och farlig catcave för katter att vistas på med andra ord. Dom har snabbt ökat i antal pga att dom varit okastrerade. När missarna haft tur har dom blivit matade av boende i området med t ex ravoili och falukorv, vilket inte är en optimal diet för katter men som i alla fall har räddat dom undan svält. Katterna har blivit vana vid människor, men hållit sig på avstånd då många tyvärr har farit illa under sin tid som hemlös katt. Alla behöver dom hitta någon att bli älskad av i ett förevigthem för att få veta hur livet faktiskt kan vara.
Hälsa: u/a


Yoggi

Bokad: Nej
Född: 01/01/2014 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: e.Klöset
Bakgrund: Yoggi är en försiktig och snäll kisse som är mycket van vid andra katter, då hon kommer från ett hem med ca 170 katter. Katterna är vana vid människor då dom fått en del gos, även om situationen tillslut gick överstyr. Nu söker dom alla kärleksfulla hem som de kan hitta trygghet i där de får massor av gos och bus.
Hälsa: Gammal skada på hö öga med ärrbildning. Ärr höger öra. Saknar några tänder.


Zum Zum

Bokad: Nej
Född: 01/12/2011 (uppskattad ålder)
Placerad på avdelning: a.Buset
Bakgrund: Zum Zum kommer från ett område i Sala. Hon är en av de matgladaste katter vi har på Kattstallet men går på specialfoder då hon har påverkade levervärden. Hon är dock pigg och glad och ser till att våra kattungar sköter sig på bästa sätt.
Hälsa: Astma. Har haft höga levervärden som man behöver kolla upp med jämna mellanrum. Äter specialfoder.

Sida:

Katterna uppdaterades 19/06/2019 04:32:03...